41100, Сумська обл., м.Шостка, вул. Щедріна, 1  

+380 (5449) 7-22-67,  shostka.crl@i.ua

    Головний спеціаліст відділу обслуговування громадян Шосткинської ОУПФ Сумської області Валентина Чернова проконсультувала медичних працівників про зміни пенсійних нарахувань з першого березня поточного року.

    На зустрічі, яка відбулася в учбовій кімнаті ЦРЛ, представник пенсійного фонду пояснила, що автоматична індексація, яка відбудеться вже у березні місяці торкнеться лише частини пенсіонерів,

    інші ж отримають надбавку близько 100 гривень: «Індексація відбудеться як для працюючих, так і не для працюючих пенсіонерів. І, якщо автоматична індексація буде менше 100 грн., тоді уряд гарантує доплату до зазначеного розміру. Ще деяким пенсіонерам виплатять разову індексацію по 1205 грн. двома траншами протягом березня-квітня місяця, в якості компенсації індексації за 2015-2016 роки. В першу чергу цю суму виплатять тим пенсіонерам, які на сьогоднішній день отримують найменший рівень пенсій». Також Валентина Чернова повідомила, що монетизація субсидій у готівковій формі відбудеться разом з виплатою пенсії або шляхом видачі грошей в касах «Ощадбанку».

    Tags:

    ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

    Якщо у вас є питання, задайте їх через спеціальну форму

    НАША АДРЕСА

    • 41100 Сумська обл. м.Шостка, вул. Щедріна, 1
    • +380 (5449) 7-22-67
    • shostka.crl@i.ua
    © 2021 Комунальне некомерційне підприємство "Шосткинська центральна районна лікарня" Шосткинської міської ради

    Головне меню