41100, Сумська обл., м.Шостка, вул. Щедріна, 1  

+380 (5449) 7-22-67,  shostka.crl@i.ua

    Напередодні новорічно-різдвяних свят з гарним настроєм та з приємними подарунками закінчуються робочі дні ЦРЛ.

    В останню неділю року відділення гемодіалізу отримало п’яту «штучну нирку» фірми Фрезеніус для гемоадіафільтрації, вартістю 863 тис. грн.. Закінчився плановий ремонт операційного блоку у пологовому відділенні, ремонт ще двох кабінетів вузьких спеціалістів у поліклініці №4, а також за кошти міського бюджету для фізіотерапевтичного відділення був придбаний магнітнотерапевтичний пристрій, вартістю 22 тис. грн.

    Близько 13 процедур, мінімум три рази на тиждень по 4 години повинні пацієнти проходити процедуру гемоадіафільтрації, щоб жити. Діаліз є життєво необхідною процедурою для очищення крові, він замінює функцію нирок при нирковій недостатності. Раніше у Шостці таких апаратів не було і мешканці були змушені їздити до обласного центру, що значно погіршувало їхній стан здоров’я. Зараз працівники відділення гемодіалізу дбають про 14 пацієнтів і дуже раді п’ятому резервному апарату, підкреслила старша медична сестра Юлія Ковбаса: «Тепер не так хвилюєшся, якщо якийсь з приладів «штучної нирки» вийде з ладу».

    Напередодні святкових днів закінчився плановий поточний ремонт операційного блоку в пологовому відділенні, який вівся власними силами за кошти місцевого бюджету. «На ремонт пішло близько 50 тис. грн. Для покращення умов перебування пацієнтів та роботи персоналу була придбана нова сантехніка, електричне обладнання, нові двері та меблі»,- розповіла Надія Дац заступник головного лікаря з дитинства і пологової допомоги.

    Відремонтовані кабінети у поліклініці №4 устатковані новими меблями та комп’ютеризовані.

    Медичні працівники вдячні міській владі та депутатам всіх рівнів за підтримку та розуміння проблем медичної установи протягом року.

    Tags:

    ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

    Якщо у вас є питання, задайте їх через спеціальну форму

    НАША АДРЕСА

    • 41100 Сумська обл. м.Шостка, вул. Щедріна, 1
    • +380 (5449) 7-22-67
    • shostka.crl@i.ua
    © 2021 Комунальне некомерційне підприємство "Шосткинська центральна районна лікарня" Шосткинської міської ради

    Головне меню