41100, Сумська обл., м.Шостка, вул. Щедріна, 1  

+380 (5449) 7-22-67,  shostka.crl@i.ua

    Вітаємо нашого колегу лікаря -травматолога Віталія Михайловича Ломко з успішним захистом дисертації!

    25 червня 2019 року в державній установі Інституті травматології та ортопедії НАМН України перед засіданням вченої ради, до складу якої входили 18 докторів наук та два академіка, Віталій Ломко захистив кандидатську дисертацію присвячену діагностиці та лікуванню задньої нестабільності плечового суглоба и став кандидатом медичних наук.

    У своїй роботі лікар- травматолог розробив чіткий практичний алгоритм діагностики та своєчасного лікування даної хвороби: «Я навчався в Сумському державному університеті на медичному факультеті і в якийсь момент після його закінчення, я вирішив, що хочу далі розвиватися і стати хорошим спеціалістом свого профілю. Аспірантуру я проходив в клініці мікрохірургії та конструктивної хірургії верхніх кінцівок, куди з’їжджалися пацієнти з усієї країни. Це і стало поштовхом до написання дисертації на тему діагностики та лікування задньої нестабільності плечового суглоба. По статистиці, як пише література, при огляді пацієнтів у 60-80 % діагноз задньої нестабільності плечового суглоба вчасно не виявлений. Чотири с половиною років було присвячено вивченню цього проблемного питання, було дуже складно, але воно того варте!»

    Нещодавно Інститут травматології та ортопедії НАМН України відзначив 100-річний ювілей. З дня заснування в Інституті вихований цілий ряд видатних вчених, серед яких і наш колега - шосткинець Віталій Ломко.

    Tags:

    ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

    Якщо у вас є питання, задайте їх через спеціальну форму

    НАША АДРЕСА

    • 41100 Сумська обл. м.Шостка, вул. Щедріна, 1
    • +380 (5449) 7-22-67
    • shostka.crl@i.ua
    © 2021 Комунальне некомерційне підприємство "Шосткинська центральна районна лікарня" Шосткинської міської ради

    Головне меню