41100, Сумська обл., м.Шостка, вул. Щедріна, 1  

+380 (5449) 7-22-67,  shostka.crl@i.ua

    На території лікарні здійснили святковий ювілейний молебень.

    10 років тому, під час капітального ремонту ЦРЛ, на третьому поверсі було виділене приміщення для каплички в честь великого святого і чудотворця нашого часу Святителя Луки Кримського з благословення митрополита Луки та з допомогою міської влади. Тут кожна людина в будь-який день і час може помолитися та висловити потреби з надією до зцілення.

    З нагоди ювілею, щоб помолитися разом, зібралися представники духовенства, медичний персонал, пацієнти, міський голова Микола Нога та його заступник Ніна Сиваєва, вознісши святкову молитву Богу за тих, хто лікує та лікується.

    Благочинний Шосткинського церковного округу протоієрей Петро Назарчук привітав присутніх з важливою подією та побажав міцного здоров’я, Божої допомоги та заступництва Святителя Луки Кримського. А міський голова назвав цей день знаковим: «Сьогодні Уряд України розглядає питання щодо створення госпітальних округів в тому числі у Шостці, у ЦРЛ, і співпало це з 10-річчям каплиці на честь Святого Луки Кримського, адже ще минулої п’ятниці це питання було закритим».

    Лікуючи тіло не слід забувати про душу. Капличка на честь Святителя Луки Кримського завжди відкрита для усіх вірян.

    Tags:

    ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

    Якщо у вас є питання, задайте їх через спеціальну форму

    НАША АДРЕСА

    • 41100 Сумська обл. м.Шостка, вул. Щедріна, 1
    • +380 (5449) 7-22-67
    • shostka.crl@i.ua
    © 2021 Комунальне некомерційне підприємство "Шосткинська центральна районна лікарня" Шосткинської міської ради

    Головне меню