41100, Сумська обл., м.Шостка, вул. Щедріна, 1  

+380 (5449) 7-22-67,  shostka.crl@i.ua

    Проект "Захист та реабілітація"

     

    Проект: «Захист та реабілітація – у Чернігівській, Сумській та Дніпропетровській областях, стале відновлення постраждалого внаслідок війни мирного населення України» спрямованого на надання підтримки постраждалим цивільним особам та людям з обмеженими можливостями. Проблема обмеженого доступу до реабілітаційних послуг та недостатнього захисту прав постраждалих від війни громадян в Україні потребує значної уваги. Наш проект має на меті змінити цю ситуацію, забезпечуючи доступність реабілітаційних послуг та правовий захист для постраждалих. Ми охоплюємо такі області: Сумську, Чернігівську та Дніпропетровську, пропонуючи такі заходи для наших учасників:

    1. Фізична/фізіотерапевтична реабілітація.

    2. Консультативна допомога при направленні на медичні послуги.

    3. Грошова підтримка на медичне обслуговування та харчування (якщо не отримували).

    4. Юридичні консультації та допомога в захисті прав, допомога у підтвердженні групи інвалідності та статусу "особа з інвалідністю внаслідок війни".

    5. Семінари та тренінги з розширення правових можливостей.

    6. Тренінги з адаптаційної підтримки та реабілітації.

    Якщо вам або вашим близьким потрібна допомога, Долучайтеся до нашого проекту та разом ми змінимо життя на краще! !"Ми віримо, що разом ми зробимо значний внесок у покращення якості життя постраждалих та їхню повноцінну реінтеграцію в суспільство.

    Для отримання більш детальної інформації або отримання допомоги в рамках проекту, ви можете зв’язатись за телефоном гарячої лінії: +380962039502 або на електрону пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Також, якщо ви потребуєте допомоги, першим кроком запрошуємо Вас пройти опитування за наступним посиланням: https://forms.gle/PuuNg51r4W6AXZpk8 

    Проект реалізується за фінансової підтримки Українського гуманітарного фонду ООН UHF - Управління координації гуманітарних справ OCHA.

     

    Снимок экрана 2 7 2024 211917

    ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

    Якщо у вас є питання, задайте їх через спеціальну форму

    НАША АДРЕСА

    • 41100 Сумська обл. м.Шостка, вул. Щедріна, 1
    • +380 (5449) 7-22-67
    • shostka.crl@i.ua
    © 2021 Комунальне некомерційне підприємство "Шосткинська центральна районна лікарня" Шосткинської міської ради

    Головне меню