41100, Сумська обл., м.Шостка, вул. Щедріна, 1  

+380 (5449) 7-22-67,  shostka.crl@i.ua

    Лікарі ЦРЛ роблять операції без розрізів.

    Більше трьох років лікарі ЦРЛ користуються сучасним лапароскопічним обладнанням, роблячи операції без розрізів.

    Лапароскопія (малоінвазійна хірургія) – це операції під час якої в черевну порожнину пацієнта вводять інструмент оснащений оптикою, що дає можливість проводити ефективну діагностику і хірургічні операції на внутрішніх органах, не роблячи великі розрізи. Завдяки сучасному методу медицини пацієнт під час операції може бути в свідомості і на спеціальному моніторі спостерігати за проведенням хірургічного втручання.

    Особливо цей метод широко використовують у відділенні гінекології. Метод малоінвазійного обстеження порожнини матки дозволяє виявити і усунути внутрішньоматкові патології, видаляти поліпи ендометрію, брати біопсію тканин та інше.

    У хірургічному відділенні лапароскопічні операції роблять при жовчнокам’яній хворобі і запаленні апендиксу. Також завдяки хірургічному апарату ТУР для амбулаторної урології лапароскопічна операція виконується з метою видалення пухлини(поліпа)сечового міхура або простати.

    У відділенні травматології малоінвазійні оперативні втручання проводять на суглобах із застосуванням астроскопу.

    Основною перевагою оперативної лапароскопії перед великими порожнинними операціями -це значно менший ризик погіршення здоров'я пацієнта, а також швидкість повернення хворого до активного життя. Вже на наступний день після операції пацієнт може бути виписаний зі стаціонару. 
    Крім того такі операції мають естетичну сторону, особливо для жінок, вони не залишають на їхньому тілі грубі довгі рубці, а маленькі, практично непомітні ранки.

    Tags:

    ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

    Якщо у вас є питання, задайте їх через спеціальну форму

    НАША АДРЕСА

    • 41100 Сумська обл. м.Шостка, вул. Щедріна, 1
    • +380 (5449) 7-22-67
    • shostka.crl@i.ua
    © 2021 Комунальне некомерційне підприємство "Шосткинська центральна районна лікарня" Шосткинської міської ради

    Головне меню