41100, Сумська обл., м.Шостка, вул. Щедріна, 1  

+380 (5449) 7-22-67,  shostka.crl@i.ua

    В актовому залі Шосткинської дитячої поліклініки відбулася лекція-візит директора Центра Сепсису, заслуженого лікаря України, Президента САТ Леоніда Харченка.

    Чому не працює антибіотик? Антибіотик не причина дизбіозу? Методики лікування сепсису та диференційна діагностика-такі питання на лекції підняв директор Українського медичного центру інтенсивної терапії сепсису Леонід Харченко.

    Сепсис- це зараження крові, симптомом якого, в першу чергу, є тривале і високе підвищення температури тіла, зміни в аналізі крові, підвищення артеріального тиску та інше. Основним методом лікування хвороби є антибіотик. Тому головна мета виступу спеціаліста антибіотикотерапії-показати лікарям різних спеціальностей нові практичні підходи в лікуванні інфекційно-запальних процесів та опанування ними ексклюзивної методики.

    Під час лекції Леонід Аполлонович підкреслив, що основне завдання за більш ніж 25 років практичної роботи-мінізувати ризик для пацієнта, вчасно діагностувати початок інфекції і визначитися з призначенням лікування хворого.

    Велику увгу гість приділив основним моментам роботи з антибіотиками та зауважив, якщо протягом трьох днів використання ліків не допомагає, тоді потрібно зробити корекцію антибіотикотерапії. В практичній частині лекції лектор навів приклади одужань.

    Часто безконтрольне використання антибіотиків або не за призначенням, веде до того, що ліки з  часом не допомагають. То ж лекція виявилася корисною та своєчасною.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Tags:

    ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК

    Якщо у вас є питання, задайте їх через спеціальну форму

    НАША АДРЕСА

    • 41100 Сумська обл. м.Шостка, вул. Щедріна, 1
    • +380 (5449) 7-22-67
    • shostka.crl@i.ua
    © 2021 Комунальне некомерційне підприємство "Шосткинська центральна районна лікарня" Шосткинської міської ради

    Головне меню